Bespreek uw meetuitdagingen op de EUW15 in Wenen

Zoals u van ons gewend bent, kunt u tijdens de European Utitity Week, die dit jaar van 3 tot 5 november 2015 in Wenen plaatsvindt, op onze stand terecht om al uw meetuitdagingen aan onze experts voor te leggen. Fabrikanten die meer willen weten over de nieuwste ontwikkelingen rond zaken als IEC en Welmec, productcertificering van utility meters, power quality, module B en D, en allerlei overige zaken op het gebied van certificering, zijn van harte welkom op stand A.e54.

Ook eindgebruikers nodigen wij uit om van gedachten te wisselen over het opstellen van hun requirements specifications bij het aankopen van utility meters. Een onafhankelijke toetsing of de producten van toeleveranciers aan deze eisen voldoen, behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we advies bij zaken als suppier auditing, acceptance testing, acclerated reliability testing, evenals quality assurance tijdens de smart meter rollout.

Welkom tijdens EUW15 op stand A.e54!

Het standontwerp van de NMi stand biedt ruimte aan een vergaderdeel, waardoor het mogelijk is om in alle rust wat dieper in te gaan op uw vragen die discretie vereisen. U kunt alvast een afspraak voor een dergelijk gesprek maken door te mailen naar nmi@nmi.nl. Tijdens de beurs zullen Henri Schouten, Chuan Wen, Paul van Enckevort, Alessandra Bendistinto en Irene van Woerkens aanwezig zijn.