Bespreek uw uitdagingen voor een smart roll out tijdens EUW 2016

Ook dit jaar is NMi weer aanwezig op de European Utility Week (EUW 2016), die deze keer plaatsvindt van 15 tot 17 november 2016 in Barcelona. Breng een bezoek aan onze stand voor al uw meet-uitdagingen: onze experts staan u graag te woord. Fabrikanten die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen aangaande IEC, MID en Welmec, productcertificering van energiemeters, energiekwaliteit en alles op het gebied van certificering, zijn van harte welkom op stand nummer 3H111.

We komen ook graag in contact met energieleveranciers om van gedachte te wisselen over het opstellen van specificaties voor het inkopen van energiemeters en de uitrol van slimme meters. We bieden onder andere de mogelijkheid om onafhankelijk te controleren of de producten van de leveranciers aan deze eisen voldoen. Daarnaast leveren we advies over onder andere leveranciersaudits, acceptatietesten, interoperability en interchangeability tests, accelerated reliability tests en kwaliteitscontrole tijdens de uitrol van slimme meters.

Welkom op EUW 2016, stand 3H.111!

Op de NMi-stand is ruimte voor overleg, zodat ook vragen die discretie vragen rustig kunnen worden besproken. U kunt nu alvast een afspraak maken door een email te sturen naar nmi@nmi.nl. Henri Schouten, Chuan Wen, Paul van Enckevort, Alessandra Bendistinto, Erik Moeskops en Valentina D’ Amelio zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Erik Moeskops

Inside Sales Engineer, Worldwide

25 jaar ervaring met kalibraties ISO 17025 en multidimensionale metingen. Binnen het NMi sales team actief voor typekeur, energy testen, vloeistof, olie en gas.