Early Bird registratie voor MiMV verlengd

De registratiepagina voor de Milestones in Metrology V conferentie is nu twee maanden open. Met veel plezier kunnen we melden dat er nu al bijna 80 deelnemers zijn, . Klik hier om te zien welke mensen en bedrijven zich al hebben aangemeld.

Veel van onze relaties hebben interesse getoond om MiMV bij te wonen. Jammer genoeg kon een aantal van hen niet profiteren van de Eary Bird korting, die tot 1 december 2015 geldig was. Dit omdat bedrijfsbudgetten voor 2016 nog niet bekend waren of omdat zij pas vanaf 1 januari 2016 reisverzoeken konden indienen. Om ook hen in de gelegenheid te stellen gebruik te maken van het gereduceerde tarief, heeft NMi besloten om de Early Bird registratieperiode te verlengen naar 15 januari 2016.

Wij wijzen u erop dat Amsterdam een internationale hub is waar veel grote beurzen en events in het late voorjaar plaatsvinden. Ten tijde van Milestones in Metrology V is dit ook het geval, waardoor hotels minder kamers beschikbaar kunnen hebben. Het is daarom aan te bevelen om op tijd uw hotelkamer te boeken.