European Utility Week 2013

Hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze stand tijdens de European Utility Week 2013, die op 15, 16 en 17 oktober 2013 plaatsvond in de Amsterdam RAI. De beurs vormde voor ons een perfecte kans om veel bezoekers te verwelkomen en om onze nieuwe OIML R 46 test service voor actieve electriciteitsmeters te introduceren.

Dit jaar lag de belangrijkste focus van de beurs op slimme meters en -netwerken, een ‘hot topic’ op de energiemarkt. NMi is aangewezen instantie om deze slimme meters te testen en certificeren. Omdat wij de kennis en expertise in huis hebben om slimme meters te tesen en volledig op de hoogte zijn van de eisen die de wetgeving in en buiten Europa stelt, kunnen wij fabrikanten en energiemaatschappijen bijzonder goed van dienst zijn.

European Utility Week 2013

Het was een genoegen u te ontmoeten; wij danken u voor uw tijd en interesse. Dankzij de goede vakinhoudelijke gesprekken, vragen en feedback vanm alle bezoekers weten we des te meer welke behoeften er leven en kunnen we onze diensten hier nog beter op afstemmen. We hopen u terug te zien op EUW 2014. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen via nmi@nmi.nl of door +31 78 633 23 32 te bellen.

Henri Schouten

Henri Schouten

Business Development Manager Utilities, Worldwide,Netherlands

Expert op het gebied van alle utility meters (electriciteit/ gas/ water/ warmte). Lid/ voorzitter van diverse IEC, CENELEC, OIML en WELMEC groepen. Voorzitter van de Nederlandse spiegelgroep NEC13. Een van de auteurs van de OIML R 137 aanbeveling.