European Utility Week 2014

Net als in voorgaande jaren zal NMi met een eigen stand aanwezig zijn tijdens de European Utility Week in Amsterdam, die wordt gehouden van 4 t/m 6 november 2014. U kunt ons vinden op stand nummer 1.D01 met een team van toegewijde experts op het gebied van (slimme) huishoudmeters voor elektriciteit, gas, water en warmte. 

Klik hier voor uw gratis bezoekerspas

Als onafhankelijk test- en certificeringsinstituut kan NMi (slimme) nuts meters testen, onderzoeken en certificeren volgens EN en IEC normen, en aan de hand van specifieke wensen van onze klanten.  Of u nu een MID toelating voor Europa nodig heeft, een OIML certificaat om wereldwijd uw producten af te zetten of indien u meer wilt weten over de voor u geldende specificaties: wij zijn er om u te adviseren.

NMi neemt deel aan diverse internationale samenwerkingsgroepen, zoals WELMEC, OIML, IEC en CENELEC. We zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en vereisten. We kunnen nu al vertellen welke nieuwe vereisten voor het komende jaar zullen gelden, zodat u deze kunt meenemen in uw testplan en een toekomstbestendig product op de markt kunt zetten.

Compleet servicepakket
Snelle markttoegang is van essentieel belang om goede zakendeals te sluiten. Dankzij onze efficiënte test procedures, uitstekende faciliteiten en ervaren test engineers kunnen we de kortste doorlooptijden voor u realiseren.  Werkt u met een deadline? Voor elektriciteitsmeters bieden wij een fast track optie, die de doorlooptijd terugbrengt naar slechts drie weken. Deze unieke optie heeft al menig klant geholpen om een deadline voor een tender te halen.

Naast deze voordelen kan NMi niet alleen uw nuts meters testen, maar hebben wij ook vele tientallen jaren ervaring  in het testen van gas- , water- en warmtemeters. Omdat het slimme meter principe kan worden toegepast op al deze meetinstrumenten, kunnen onze experts u ondersteunen bij het optimaliseren van de interactie en communicatie tussen de diverse type meters.  Deze kennis kan nutsbedrijven helpen tijdens een slimme meter uitrol om te bepalen welke combinatie van slimme meters de grootste consistentie zal opleveren.

Het is ook mogelijk om een groot aantal aanvullende testen uit te voeren, zoals blindverbruik, breaker tests, power line communication (PLC), ZigBee communicatie en de nauwkeurigheid van de klok.

We beantwoorden al uw vragen met genoegen. Aarzel vooral niet om langs te komen op onze stand 1.D01 of contact op te nemen met nmi@nmi.nl.

 Het volgende team zal tijdens de European Utility Week 2014 tot uw beschikking staan:

Arjan van Breukelen, Managing Director
Paul van Enckevort, Director Marketing & Sales
Henri Schouten, Senior Approvals Expert
Chuan Wen, Senior Consultant
Alessandra Bendistinto, Sales Manager Italy
Marcel Cloo, Team Leader
Erik Moeskops, Inside Sales Engineer
Irene van Woerkens, PR & Communication Advisor