Succesvol uw meetinstrumenten in Europa introduceren

Nieuwe training: een introductie van de MID en NAWI richtlijnen

Wilt u uw meetinstrumenten binnen Europa verkopen? Dan is het belangrijk de wet en regelgeving te kennen waaraan industriële meetinstrumenten moeten voldoen., Wat betekent wettelijke metrologie nu precies in Europa?  En wat zijn de relevante verantwoordelijkheden voor fabrikanten, vertegenwoordigers en/of leveranciers? Gedurende deze ééndaagse training leert u door relevante reglementen te manoeuvreren. Ook zult u uitleg krijgen over the verschillende fabrikanten modules en leert u relevante ondersteunende documentatie van EN, OIML en WELMEC te vinden. Daarbij, ontvangt u ook details over wat u kunt verwachten van Notified Bodies en Supervisory Bodies.

Na het afronden van deze training zult u een veelomvattend overzicht hebben van de stappen die genomen moeten worden van product ontwerp tot de introductie op de Europese markt. U zult beter voorbereid zijn op testen en onderzoeken van het model en de inspecties die plaatsvinden van meetinstrumenten in gebruik.

Eerstvolgende trainingsdatum: 7 mei 2014. Klik hier voor meer informatie en om u te registreren.

Deze training kan optioneel worden aangevuld met een extra training van een halve dag:”Het uitvoeren van de initiële verificatie binnen uw eigen productieproces“.

Kees van Willenswaard

Kees van Willenswaard

Senior Account Manager, Worldwide,Netherlands

Weegexpert met 13 jaar ervaring op het gebied van type approval, gevolgd door 7 jaar als lead assesor voor module D evaluaties. Senior Account Manager sinds 2007.