Kees van Willenswaard op beursbezoek

Senior Account manager Weighing, Kees van Willenswaard, bezoekt namens NMi vele vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen zijn markt. Zo was hij in januari op de Verpackung Innovation 2014 beurs in Hamburg, waar hij sprak met diverse fabrikanten van voornamelijk industriële weegwerktuigen. Te denken valt hierbij aan de MID geregelde automatische weegwerktuigen zoals multiheads (OIML R61) en checkweighers (OIML R51).

Half februari 2014 zal Kees in Düsseldorf zijn tijdens de EuroShop Trade Fair, een beurs die gericht is op retail. Hier zijn de weegschalen te vinden die worden gebruikt bij directe verkoop aan consumenten. Ook dit type weeginstrumenten ondergaat een sterke modernisering waarbij software een steeds belangrijker rol inneemt. Zo zullen de nieuwste POS (Point of Sales) systemen worden geëxposeerd; kassasystemen die zijn gekoppeld aan weegwerktuigen. NMi loopt voorop als het gaat om het keuren ervan.

Bent u ook op deze beurs en wilt u Kees raadplegen over de mogelijkheden die NMi biedt, zoals certificering voor Europese en wereldwijde markttoegang, stuur hem dan een email via nmi@nmi.nl.