Terugblik op InterWEIGHING 2014

Tijdens de grootste beurs op het gebied van weeginstrumenten, die van 19 t/m 21 april 2014 plaatsvond in Dongguang, China, waren ook dit jaar weer vele bestaande en nieuwe fabrikanten aanwezig die mogelijkheden zoeken om hun afzetgebied te vergroten. Voor deze fabrikanten met exportwensen is kennis op het gebied van OIML aanbevelingen en Europese Directives cruciaal. Dit geldt ook voor de resellers die voor de import zorgen naar de Europese- of de wereldmarkt.

Markttoegang
De groep van onderdelenleveranciers die voor een specifieke toepassing hun product (load cells, indicators, componenten) op de markt willen brengen, wordt steeds groter. NMi ondersteunt hen al jarenlang bij het realiseren van een snelle marktintroductie. Onze kennis, de hoge acceptatiegraad van NMi certificaten en de ondersteuning tijdens een toelatingstraject zijn voor deze leveranciers de voornaamste redenen om onze hulp in te schakelen. Niet voor niets is NMi marktleider op het gebied van OIML Certificaten en Europese Toelatingen voor Niet Automatische Weeginstrumenten en modules. Zij wisten onze stand goed te vinden en elke dag vond er tal van interessante en leuke gesprekken plaats.

We willen alle bezoekers aan onze stand en de beurs hartelijk bedanken voor de zeer waardevolle contacten en kijken we uit naar InterWEIGHING 2015 in Shanghai.