MID Software-eisen training komt naar de VS en China

Op verzoek van vele klanten is het zover: in maart 2015 zal onze hoog gewaardeerde MID Software-eisen training ook in de Verenigde Staten en in China plaatsvinden.

In de VS kunt u kiezen uit drie data. Er zullen twee training sessies worden gegeven in Chicago op 9 and 10 maart.  Hierna reizen onze trainers door naar Los Angeles, waar u op 12 maart hun training kunt volgen.

De reis wordt vervolgd in China, waar een tweedaagse cursus wordt georganiseerd in Shanghai op 25 en 26 maart.

Voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische zaken rondom deze speciale internationale trainingstournee kunt u onderstaande (Engelstalige) flyers openen:

MID Software Requirements training: the USA tour

MID Software Requirements training: the China tour

Wilt u zich aanmelden? Vraag het registratieformulier aan via nmi@nmi.nl.

 

 

Paul van Enckevort

Director Marketing & Sales, Netherlands

17 jaar verkoop- en marktervaring in het begeleiden van fabrikanten naar hun wereldwijde afzetmarkten. Ervaring in metrologische oplossingen via acceptatie NMi rapportages, Wederzijdes Acceptatie Overeenkomst of onafhankelijke beoordeling en borging van meetsystemen en meetresultaten. Deelnemer aan Nederlands branche overleg via RAI, FHI en VLW verenigingen, organisator van Milestones in Metrology, lid managementteam van NMi Certin en Raad van Bestuur NMi Italië.