Training

Inzicht in meten en wetgeving: open trainingen en op maat gemaakte trainingen door experts

Training

Trainingen mobiliteit

Wilt u meer weten over interpretatie van normen en nauwkeurig meten voor optimale productontwikkeling? Via de open trainingen mobiliteit verwerft u kennis en inzicht over van toepassing zijnde meetprincipes en wetgeving. De kennis wordt direct in de praktijk gebracht door middel van werkopdrachten.

Bedrijfstraining op maat

Zijn er meer collega’s die geïnteresseerd zijn in een training of wilt u vragen stellen over specifieke (vertrouwelijke) zaken? Dan kunt u kiezen voor een bedrijfstraining bij u op locatie. De trainer kan hierdoor ingaan op specifieke vragen binnen uw organisatie. Op verzoek kan een training op maat worden samengesteld waardoor deze naadloos aansluit op de kennisbehoefte binnen uw organisatie.

Toegang tot kennis en ervaring

De trainers zijn zelf dagelijks actief met meten en onderzoek op het gebied van verkeersmeetmiddelen. Ze nemen deel aan verschillende internationale organisaties zoals Welmec- en OIML-werkgroepen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij delen hun kennis, geven antwoord op uw vragen en denken graag met u mee over specifieke kwesties.

Online trainingen

Reistijden hoeven geen belemmering meer te zijn om kennis op te doen. Vrijwel alle trainingen die NMi aanbiedt, kunt u wereldwijd ook online volgen. Met de gratis software TeamViewer© maakt u een directe verbinding. Daarnaast zijn alleen een goede webcam en microfoon nodig om de interactie tussen de trainer en de deelnemers mogelijk te maken. In overleg kan de start en duur van de training worden afgestemd en in fases worden verdeeld. Wilt u meer informatie over online trainingen? Neem contact met ons op.