New Legislative Framework tijdens InterWEIGHING 2015

De Europese Unie heeft een uitgebreid pakket van gemoderniseerde regels en wetgeving ontwikkeld, het “New Legislative Framework” (NLF), dat van toepassing wordt op alle producten die binnen Europa worden verhandeld. Het is een compleet normatief systeem dat de huidige regelgeving versterkt en aanvult. Dit door alle mogelijke aspecten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid van producten, die de Europese markt op komen, te integreren.

De implementatie van de NLF, die in april 2016 voor meetinstrumenten van kracht zal worden, heeft consequenties voor uw bedrijfsvoering.  U zult zich ervan moeten verzekeren dat u goed bent voorbereid op de komende veranderingen. NMi kan u helpen om helder te maken wat de impact voor uw organisatie zal zijn en welke stappen u dient te ondernemen.

Paul van Enckevort, Director Marketing and Sales bij NMi, is uitgenodigd om een presentatie over dit belangrijke onderwerp te geven tijdens InterWEIGHING 2015. Dit is ’s werelds grootste beurs voor de weegindustrie, welke plaatsvindt van 20 t/m 22 april in Sjanghai, China. De heer Van Enckevort zal ook aanwezig zijn op onze stand (C516-C517), die u vindt op de derde verdieping direct naast de roltrappen. Kom langs of maak alvast een afspraak door een email te sturen naar nmi@nmi.nl.

Behalve over de NLF nodigen wij u van harte uit om geïnformeerd te worden over:

  • De laatste status van de EN45501
  • CE Type Examination Certificates (AWI en NAWI)
  • Evaluation- en Part Certificates voor modules van weeginstrumenten
  • OIML (MAA) Certificates of Conformity en Test Rapporten
  • Certificering van kwaliteitssystemen (module D)
  • Training
  • Begeleiding tijdens uw Product Creatie Proces

NMi zal de komende al haar klanten de mogelijkheid bieden om zich te informeren over de NLF, door het organiseren van seminars en trainingen. Hou deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten om de aankondigingen te lezen.