Nieuwe Welmec 7.2 trainingsdatum: donderdag 20 februari 2014

Software is een steeds belangrijkere component in tal van meetinstrumenten en -systemen. Welmec 7.2 vormt de basis voor software-eisen. Bent u ontwerper van meetinstrumenten of -systemen? Dan krijgt u tijdens deze compacte 1-daagse training alle informatie die u nodig heeft over de interpretatie en de toepassing van Welmec-guide 7.2.

Inhoud

WELMEC 7.2 is gebaseerd op MID (directive 2004/22/EC voor meetinstrumenten). In de MID zijn diverse eisen ten aanzien van softwaregebruik opgenomen, die niet altijd even helder zijn. Deze training gaat in op de belangrijkste eisen en hoe die zijn vertaald in de Welmec 7.2. handleiding.

Resultaat
Na de training zult u uw weg weten te vinden door het document en begrijpt u welke eisen voor uw meetinstrument van toepassing zijn. Bovendien weet u hoe u de inhoud kunt vertalen naar praktische stappen zodat u tijdens de keuring van uw instrument niet voor verrassingen komt te staan. Deze kennis kunt u al meenemen tijdens de ontwerpfase.

Details

Datum: donderdag 20 februari 2014
Duur: 1 dag
Kennisniveau: basis metrologie (MBO/ HBO)
Taal: Engels (als alle deelnemers Nederlands zijn, zal de training in het Nederlands worden gegeven)
Locatie: NMi Certin, Dordrecht

Investering
€795,- pp excl. btw,  inclusief trainingsdocumentatie, lunch en verversingen.
Optioneel examen: €70 pp excl. btw. Het volledige bedrag dient voor aanvang van de training te worden overgemaakt.

Aanmelden? Bel naar +31 78 633 2308 of klik hier

Roy Scholten

Roy Scholten

Senior Approvals Expert, Netherlands

20 jaar ervaring binnen de metrologie: testen, software, document evaluatie, interpretatie van wetgeving, training, auditing en consultancy. Lid van Twinning Tunesië, Nederland en Portugal.