NMi Certin verhoogt investering in ICE en de gaming industrie

In de kansspelmarkt vinden interessante marktontwikkelingen plaats. Uitgebreide juridische eisen en voorschriften vormen een steeds terugkerend obstakel waarmee klanten worden geconfronteerd als zij nieuwe markten willen betreden. Dit vraagt om een partner met een historische achtergrond en waardevolle relaties met klanten en regelgevers. Dankzij onze goede, langlopende contacten met autoriteiten weten we precies wat ze vragen voor snelle markttoegang.  Bij NMi kijken we niet alleen naar het hier en nu, maar ook naar de toekomst want we begrijpen dat een idee dat vandaag ontstaat straks een groot succes kan worden. Met een proactieve blik denken we met u mee, zodat u verzekerd bent van conformiteit.

Kom ons in februari opzoeken op de ICE beurs, stand N12-250!

Na een succesvol 2013, maakt NMi zich op voor de ICE Totally Gaming Exhibition 2014 in Londen. Met een compleet nieuwe stand, de grootste tot nu toe in het laatste decennium, wil NMi een blijvende indruk achterlaten.

Julian Borg-Barthet, Business Development Manager voor NMi’s Online Gaming departement:

Onze grote stand weerspiegelt onze immense groei in de kansspelmarkt. De ICE beurs is het belangrijkste event van onze markt en wij zijn blij te zien dat de verhuizing naar ExCel er niet toe heeft geleid dat het event in belang heeft afgenomen. NMi’s kansspellab is het langst bestaande lab dat conformiteitsonderzoeken uitvoert. Dit is van onschatbaar belang voor operators, leveranciers en ontwikkelaars. Fabrikanten en eindgebruikers kunnen rekenen op wereldwijde erkenning van NMi-meetrapporten en -certificaten. Ook kunnen zij rekenen op NMi’s uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van wettelijke metrologie. Ons doel is om NMi’s reputatie wereldwijd neer te zetten, terwijl we onze klanten naar nieuwe gereguleerde markten meenemen. Dit doel hebben wij ook als we bestaande markten betreden waar wij voorheen niet eerder actief waren.”

Andrew Rosewarne, director of NMi Gaming, vertelt over NMi’s recente uitbreiding naar Canada:

NMi heeft een sterke basis. We zijn ervaren in projectmanagement en het exploiteren van de laatste technologie en expertise. Dit zorgt ervoor dat we met klanten kunnen werken op een manier die bij hen past, zonder in te leveren op het gebied van vertrouwen. Aan beide zijden van de oceaan  hebben we onze teams versterkt door middel van extensieve training en zorgvuldige selectie van nieuwe werknemers. Het is geen makkelijke taak om teams zoals de huidige te bouwen. Daarom is het belangrijk dat er synergie is tussen onze werknemers en klanten, op alle niveaus in beide organisaties.”

Paul van Enckevort

Paul van Enckevort

Director Marketing & Sales, Netherlands

17 jaar verkoop- en marktervaring in het begeleiden van fabrikanten naar hun wereldwijde afzetmarkten. Ervaring in metrologische oplossingen via acceptatie NMi rapportages, Wederzijdes Acceptatie Overeenkomst of onafhankelijke beoordeling en borging van meetsystemen en meetresultaten. Deelnemer aan Nederlands branche overleg via RAI, FHI en VLW verenigingen, organisator van Milestones in Metrology, lid managementteam van NMi Certin en Raad van Bestuur NMi Italië.