Seminar voor POS systeem fabrikanten

U bent van harte uitgenodigd om ons unieke, eendaagse seminar bij te wonen. Tijdens deze dag zullen wij u uitleggen langs welke verschillende wegen u uw POS systemen op de markt kunt brengen en welke certificeringsprocessen daarvoor nodig zijn. Na afloop zult u zeer goed geïnformeerd zijn over de testen die volgens de MID eisen en andere internationale regelgevingen moeten worden uitgevoerd. Ook bent u op de hoogte van hoe deze testen in de praktijk werken en wat voor u de beste manier is om de Europese en/ of wereldwijde markt te betreden. 

Fabriceert u POS systemen of andere betalingssystemen die worden gebruikt in combinatie met benzinepompen? Maar voldoen deze nog niet aan de eisen die in de MID staan beschreven? Schrijf u dan nu in voor het eendaagse seminar van NMi!

Wanneer?
21  mei 2014

Waar?
Hotel Auditorium Madrid
Avda. de Aragon 400, Madrid, Spanje

Investering
€ 80,00 + btw inclusief lunch en verfrissingen. 

Mis deze mogelijkheid niet als u antwoorden zoekt, zich wilt voorbereiden en actie ondernemen!

Klik hier voor alle informatie en contactgegevens. Aarzel niet om een email te sturen of om te bellen als u vragen heeft. 

 

Erik van de Graaf

Erik van de Graaf

Account Manager Oil and Gas, Worldwide,Netherlands

10 jaar sales ervaring waarvan 6 jaar in de Olie & Gas industrie. Klanten zo effectief mogelijk met hun meetvraagstukken helpen en op een integere manier een lange termijn relatie met hen opbouwen is wat me drijft.