Training

Inzicht in meten en wetgeving: open trainingen en op maat gemaakte trainingen door experts

Training

Trainingen olie en gas

Wilt u meer weten over interpretatie van normen en nauwkeurig meten voor optimale productontwikkeling en onderhoud van uw meetinstallatie? Of wilt u Erkend Keurder worden? Via de open trainingen olie en gas verwerft u kennis en inzicht over van toepassing zijnde meetprincipes en wetgeving. Deze kennis wordt direct in de praktijk gebracht door middel van werkopdrachten.

Bedrijfstraining op maat

Zijn er meer collega’s die geïnteresseerd zijn in een training of wilt u vragen stellen over specifieke (wellicht vertrouwelijke) zaken? Dan kunt u kiezen voor een bedrijfstraining bij u op locatie. De trainer kan hierdoor ingaan op de situatie binnen uw organisatie. Op verzoek kan een training op maat worden samengesteld waardoor deze naadloos aansluit op uw kennisbehoefte.

Toegang tot kennis en ervaring

De trainers zijn zelf dagelijks actief met meten en onderzoek op het gebied van flowmetingen. Ze nemen deel aan verschillende internationale organisaties zoals Welmec- en OIML-werkgroepen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij delen hun kennis, geven antwoord op uw vragen en denken graag met u mee over specifieke kwesties.

Online trainingen

Reistijden hoeven geen belemmering meer te zijn om kennis op te doen. Vrijwel alle trainingen die NMi aanbiedt, kunt u wereldwijd ook online volgen. Met de gratis software TeamViewer© maakt u een directe verbinding. Daarnaast zijn alleen een goede webcam en microfoon nodig om de interactie tussen de trainer en de deelnemers mogelijk te maken. In overleg kunnen de start en duur van de training worden afgestemd en in fases worden verdeeld. Wilt u meer informatie over online trainingen? Neem dan contact met ons op.