Werken bij NMi

Werken bij NMi

Weet je zeker dat je bij het benzine tanken het aantal liters krijgt waarvoor je moet betalen? Heeft het balletje bij roulette echt even veel kans om op nummer 1 te vallen als op nummer 13? De invloed van NMi is aanwezig in de samenleving en in je leven.

Werken bij NMi

NMi biedt ruime mogelijkheden aan starters en professionals. Pas afgestudeerden met een technische opleiding op MBO-, HBO- en WO-niveau kunnen terecht voor verschillende interessante carrièremogelijkheden.

Keuringsmedewerker buitendienst“Het leukste van mijn werk bij NMi, in mijn geval in de buitendienst, vind ik de diversiteit aan werkzaamheden die ik binnen één functie kan uitvoeren. Geen dag is hetzelfde, niet alleen wat werk betreft, maar ook de locatie en de klanten zijn elke keer weer anders. In mijn eigen bus rij ik naar onze klanten. De vrijheid van het volledig zelfstandig werken vind ik heerlijk.”

Approval expert “Als approval expert draag ik de verantwoordelijkheid om een klant met zijn product toegang tot de markt te verlenen. Ik kom daardoor in aanraking met de nieuwste technieken op mijn vakgebied. De producten – in mijn geval kWh meters – zijn immers nog niet ’in de winkel’ te verkrijgen. Als vakexpert voor de afdeling energie ga ik regelmatig naar het buitenland om een (technische) audit uit te voeren. Het gaat om de beoordeling van technische procedures en de uitvoering daarvan. De diversiteit van personen, bedrijven en culturen waar ik mee te maken krijg, spreekt mij enorm aan. Afgelopen jaar ben ik onder andere in Duitsland, Engeland, Zweden, China en Indonesië geweest. Kortom, een veelzijdige baan met iedere dag nieuwe uitdagingen.”

Werken in een internationale omgeving

NMi biedt haar werknemers een stimulerende en professionele (internationale) werkomgeving. Onze cultuur kenmerkt zich door zelfsturende en gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak. Samenwerken en klantgerichtheid zijn daarbij onlosmakelijk verbonden met succes!

Je neemt deel in projectteams of geeft daar zelf leiding aan. Het contact met de klant is daarbij van groot belang. Naast je technische kennis zijn zelfstandig werken en ‘social skills’ bij het oplossen van klantvraagstukken van belang. Bij contacten met buitenlandse klanten zullen daarnaast je interculturele vaardigheden op de proef worden gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

NMi biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid een goede balans te vinden tussen werk en privé.