Werken bij NMi

Werken bij NMi

Wil jij kennis en ervaring opdoen in een technische, internationale omgeving? NMi biedt verschillende soorten stages en afstudeeropdrachten aan. MBO-, HBO- en WO-studenten met een studierichting (technische) natuurkunde, elektrotechniek, informatica en commerciële economie kunnen terecht bij NMi.

“Ik kwam bij NMi terecht voor mijn afstudeerstage voor de opleiding elektrotechniek. Het bedrijf is erg gespecialiseerd en het was interessant om de kennis van de specialisten over -in mijn geval- weeginstrumenten op te doen. Bovendien zijn het ook gewoon leuke mensen.Naast mijn onderzoek werkte ik mee bij het testen van de weeginstrumenten. Ik heb erg veel geleerd en hoop na mijn HBO-opleiding zelf als test-engineer bij NMi aan de slag te kunnen!”

Eigen verantwoordelijkheid en reële projecten

Als je stage loopt bij NMi heb je eigen verantwoordelijkheden en draai je mee in reële projecten. Om maximaal rendement te halen uit je stage, zal deze worden afgestemd op jouw specifieke capaciteiten en interesses. Daarmee is een stage bij NMi dé kans om jezelf te testen in een veelzijdige en professionele omgeving. Een stage die je voorbereidt op het echte werk na je opleiding. Kortom: een stage waar je iets aan hebt!

Afstudeeropdracht

Tijdens een afstudeeropdracht werk je samen met een ervaren begeleider aan projecten. Je draait mee als lid van een afdeling of sectie. Op deze manier krijg je een goed beeld van het toekomstige beroep en werkveld. Als een van onze stagiair(e)s kun je rekenen op een regelmatige en gestructureerde evaluatie van je prestatie door je mentor en directe supervisor. Je krijgt direct feedback waardoor je sterke punten nog sterker kunt maken en interessegebieden verder kunt ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Naast een kans om je te bewijzen en ontwikkelen in een omgeving vol met uitdagingen, ontvang je ook een vergoeding. De duur van een stage is minimaal 13 weken en maximaal 12 maanden. De stage en afstudeeropdrachten bieden we aan bij NMi in Dordrecht.

Alle actuele stageplaatsen vind je in het overzicht, maar kom gerust zelf met een voorstel!