Seminar voor utilities, vrijdag 6 november 2015 in Wenen

Veel utilities staan aan de vooravond van de smart meter rollout. Iedereen wil weten hoe producten met voldoende levensduur, betrouwbaarheid en interoperabiliteit geïnstalleerd kunnen worden. Daarom organiseren wij ook dit jaar een seminar voor utilities uit diverse Europese landen die ervaringen en inzichten willen delen over quality assurance tijdens de smart meter rollout.

Het seminar zal de dag na de European Utility Week, op 6 november 2015, in Wenen plaatsvinden. Deelname is gratis. Uit de positieve feedback die we vorig jaar van de deelnemende utilities ontvingen, blijken er grote voordelen te behalen door samen na te denken over mogelijke verbeterpunten.

Hoe heeft men ervoor gezorgd (of denkt te zorgen) dat de kwaliteit tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie voor alle slimme meters gewaarborgd blijft, van ontwerp tot installatie? Wat zijn de beste oplossingen? Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de kwaliteit van geïnstalleerde meters van een dusdanig goed niveau is, dat de business case aan het einde van de rit klopt?

Wilt u meer informatie over dit seminar ontvangen en/of zich aanmelden? Stuur dan een mailtje naar nmi@nmi.nl o.v.v. ‘seminar Wenen’.

Henri Schouten

Henri Schouten

Business Development Manager Utilities, Worldwide,Netherlands

Expert op het gebied van alle utility meters (electriciteit/ gas/ water/ warmte). Lid/ voorzitter van diverse IEC, CENELEC, OIML en WELMEC groepen. Voorzitter van de Nederlandse spiegelgroep NEC13. Een van de auteurs van de OIML R 137 aanbeveling.