Terugblik op InterWEIGHING 2015

We willen alle bezoekers aan onze stand tijdens InterWEIGHING 2015 in Sjanghai van harte bedanken. Mede dankzij hen werd de show wederom een groot succes voor NMi. Het was een waar genoegen om iedereen persoonlijk te ontmoeten en om onze kennis en ervaringen te delen.

CIMG2777

Paul van Enckevort, directeur Marketing en Sales van NMi, was een van de genodigden die de beurs officieel mocht openen. Een grote eer waarvoor wij de organisatie bijzonder willen bedanken. Daarnaast gaf hij een lezing over het New Legislative Framework, het uitgebreide pakket aan regelgeving dat vanaf april 2016 zal gaan gelden voor alle producten die op de Europese markt verkocht worden.

Heeft u vragen naar aanleiding van onze gesprekken op de stand Рof was u niet in de mogelijkheid om langs te komen- neemt u dan gerust contact met ons op via nmi@nmi.nl of per telefoon via +31 78 633 23 08. CIMG2779Tot ziens op InterWEIGHING 2016!

Kees van Willenswaard

Kees van Willenswaard

Senior Account Manager, Worldwide,Netherlands

Weegexpert met 13 jaar ervaring op het gebied van type approval, gevolgd door 7 jaar als lead assesor voor module D evaluaties. Senior Account Manager sinds 2007.