Op maat gemaakte training

Zijn er meerdere collega’s die baat hebben bij een training van NMi, of is er binnen uw organisatie behoefte aan specifieke informatie? Dan kunnen wij een op maat gemaakte bedrijfstraining samenstellen. Hierdoor is het mogelijk om op specifieke (vertrouwelijke) vragen en cases in te gaan.

Naar aanleiding van de wensen binnen uw organisatie stellen wij een training samen. Daarnaast is het mogelijk extra tijd in te ruimen om theoretische of praktische kennis op te doen over bedrijfsspecifieke vragen en cases.

Bij u op locatie

Bedrijfstrainingen kunnen bij u op locatie worden gegeven. Hierdoor bespaart u reistijd en is het mogelijk voor medewerkers om een voor hun interessant (dag)deel van de training te volgen. Is er behoefte aan een andere omgeving? Dan kan de training ook worden verzorgd op onze vestiging in Dordrecht of een andere door u gekozen locatie.

Deelnemers en investering

Een bedrijfstraining op maat kan worden gegeven aan een groep van maximaal 12 personen. De investering is afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling en duur van de cursus. Bij uw trainingsvoorstel ontvangt u direct een offerte.

Voorbeelden van onderwerpen

Alle inhoud uit onze open trainingen kan worden gebruikt om een voor u op maat gemaakte training samen te stellen. Daarnaast kunnen onderdelen uit onderstaande onderwerpen worden gebruikt. Klik op de link om de inhoud te bekijken:

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel dat aansluit bij de behoeften in uw organisatie.

NMi Trainingen
T 088 636 2308
E trainingen@nmi.nl