Certificeren kwaliteitssyteem

Snelle toelating van uw producten: certificeren van kwaliteitssystemen, import van buiten Europa, export naar Europa

Certificeren kwaliteitssyteem

Internationaal erkend

NMi heeft internationaal een goede reputatie en certificaten worden in vrijwel alle landen in de wereld geaccepteerd.

Korte doorlooptijden

Door slimme testplannen bent u verzekerd van de kortste doorlooptijden voor snelle certificering van uw systeem.

Ervaren auditors

De gediplomeerde lead assessors van NMi hebben jarenlange ervaring met audits. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als uw bedrijf voorverpakkingen met e-merk exporteert naar Europa, dan is uw Europese importeur verantwoordelijk voor de hoeveelheid product in de voorverpakkingen die u afvult. De importeur mag alleen importeren als er voldoende garanties zijn over de hoeveelheid product in de verpakkingen. Er zijn twee manieren om te garanderen dat de voorverpakkingen voldoen aan de regels voor het e-teken:

  1. NMi kan het systeem evalueren dat u gebruikt voor het vullen van de voorverpakkingen. Als uw systeem voldoet aan de eisen van het e-merk, ontvangt u een Certificate of Recognition. Meer informatie over het verloop van deze certificering vindt u onder certificeren afvulsysteem. Uw importeur in Nederland ontvangt een erkenning van ons, waarin een verwijzing staat naar het Certificate of Recognition van uw vulsysteem. Via een jaarlijks verplichte controle wordt nagegaan of uw systeem nog aan de eisen voldoet.
  2. Uw importeur in Nederland beschikt over een e-merk-erkenning en voert spot checks uit op de geïmporteerde batches, in overeenstemming met het door NMi goedgekeurde systeem. Aan de hand van de resultaten van deze samples beoordeelt de importeur of de batches voldoen aan de eisen van het e-merk.