Training

Inzicht in meten en wetgeving: open trainingen en op maat gemaakte trainingen door experts

Training

Wilt u meer weten over interpretatie van normen en nauwkeurig meten voor optimale productontwikkeling? Of wilt u Erkend Keurder worden? Via de open trainingen wegen verwerft u kennis en inzicht over meetprincipes en wetgeving die voor u van toepassing zijn. De kennis wordt direct in de praktijk gebracht door middel van werkopdrachten.

Bedrijfstraining op maat

Zijn er meer collega’s geïnteresseerd in een training of wilt u vragen stellen over specifieke (vertrouwelijke) zaken? Dan kunt u kiezen voor een bedrijfstraining bij u op locatie. De trainer kan hierdoor ingaan op specifieke vragen binnen uw organisatie. Op verzoek wordt een training op maat samengesteld waardoor deze naadloos aansluit op de kennisbehoefte binnen uw organisatie.

Toegang tot kennis en ervaring

De trainers zijn zelf dagelijks actief met metingen en onderzoek op het gebied van wegen en inhoud. Ze nemen deel in verschillende (internationale) organisaties zoals Welmec- en OIML-werkgroepen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij delen hun kennis, geven antwoord op uw vragen en denken graag met u mee over specifieke kwesties.

Online trainingen

Reistijden en drukke agenda’s hoeven geen belemmering meer te zijn om kennis op te doen. Vrijwel alle trainingen die NMi aanbiedt, zijn wereldwijd ook online te volgen. Met de gratis software TeamViewer© wordt een directe verbinding tot stand gebracht. Daarnaast is een goede webcam en een goede microfoon nodig om de interactie tussen de trainer en de deelnemers mogelijk te maken. In overleg kan de start en duur van de training worden afgestemd en in fases worden verdeeld. Wilt u meer weten over online trainingen? Neem dan contact met ons op.