Is NMi jouw bedrijf?

Wil je de ruimte krijgen om te groeien binnen de fascinerende wereld van de metrologie?

Is NMi jouw bedrijf?

Werk je graag in een dynamische, internationale omgeving met klantcontact in binnen- en buitenland? Ben je zelfstandig, hou je van korte lijnen en een informele cultuur? Wil je de ruimte krijgen om te groeien binnen de fascinerende wereld van de metrologie? Dan is NMi – een van de meest vooraanstaande test- en certificeringsbedrijven voor meetmiddelen ter wereld- jouw bedrijf.

Binnen NMi zijn klantgerichtheid, ondernemerschap en kwaliteit belangrijke waarden. Onze medewerkers zijn zelfsturende en gedreven professionals die zich thuis voelen in een middelgrote organisatie waar iedereen elkaar bij naam kent en waar de klant centraal staat. Wij doen ons werk met passie en successen worden samen gevierd.

Weet je zeker dat je bij het benzine tanken het aantal liters krijgt waarvoor je moet betalen? Heeft het balletje bij roulette echt even veel kans om op nummer 1 te vallen als op nummer 13? De invloed van metrologie is aanwezig in de samenleving en in je leven.

Twee speerpunten lopen als een rode draad door het organisatiebeleid. Op de eerste plaats staat technische innovatie. Metrologische trends worden op de voet gevolgd door medewerkers die NMi vertegenwoordigen in internationale overlegfora en werkgroepen. Vaak hebben zij een leidende rol bij het verbeteren van testmethoden en regelgeving. Daarnaast hechten we veel waarde aan talentontwikkeling en bieden uitstekende trainingsmogelijkheden.

Ons hoofdkantoor vind je in Delft. Daarnaast hebben we kantoren in Duitsland, Groot Brittannië en Canada. In Nederland werken zo’n 90 medewerkers en we groeien snel. Wereldwijd heeft NMi rond de 150 mensen in dienst.

Interesse?

Laat het ons dan weten!
Stuur je motivatiebrief en je CV naar sollicitaties@nmi.nl

Vragen?
Bel ons op
088 636 2332.

Interesse?