Is NMi jouw bedrijf?

Wil je de ruimte krijgen om te groeien binnen de fascinerende wereld van de metrologie?

Is NMi jouw bedrijf?

Op dit moment hebben wij geen stage- of afstudeeropdrachten beschreven. Binnenkort is dat zeker het geval. Wil je een eigen voorstel indienen? Licht dan je voorstel toe in een motivatiebrief en stuur dit samen met je CV naar sollicitaties@nmi.nl t.a.v. Lisanne Beijsens.

Wil jij kennis en ervaring opdoen in een technische, internationale omgeving? NMi biedt verschillende soorten stages en afstudeeropdrachten aan MBO-, HBO- en WO-studenten met een studierichting in de (technische) natuurkunde, elektrotechniek, informatica, toegepaste wiskunde en commerciële economie.

Eigen verantwoordelijkheid en reële projecten

Als je stage loopt bij NMi heb je eigen verantwoordelijkheden en draai je mee in reële projecten. Om maximaal rendement te halen uit je stage, zal deze worden afgestemd op jouw specifieke capaciteiten en interesses. Daarmee is een stage bij NMi dé kans om jezelf te testen in een veelzijdige en professionele omgeving. Een stage die je voorbereidt op het echte werk na je opleiding. Kortom: een stage waar je iets aan hebt!

Afstudeeropdracht

Tijdens een afstudeeropdracht werk je samen met een ervaren begeleider aan projecten. Je draait mee als lid van een afdeling of sectie. Op deze manier krijg je een goed beeld van het toekomstige beroep en werkveld. Als een van onze stagiair(e)s kun je rekenen op een regelmatige en gestructureerde evaluatie van je prestatie door je mentor en directe supervisor. Je krijgt direct feedback waardoor je sterke punten nog sterker kunt maken en interessegebieden verder kunt ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Naast een kans om je te bewijzen en ontwikkelen in een omgeving vol met uitdagingen, ontvang je ook een vergoeding. De duur van een stage is minimaal 13 weken en maximaal 12 maanden. De stage en afstudeeropdrachten bieden we aan bij NMi in Delft.

Interesse?

Laat het ons dan weten!
Stuur je motivatiebrief en je CV naar sollicitaties@nmi.nl

Vragen?
Bel ons op
088 636 2332.

Interesse?