Dank aan onze bezoekers tijdens WGC2015 in Parijs

Tussen 2 en 5 juni 2015 stond NMi op de World Gas Conference 2015 in Parijs. Onze stand bevond zich in het Dutch Gas Pavilion, met een opvallend ontwerp waarin enorme, zwevende gasmoleculen de hoofdrol speelden. Gewapend met veel enthousiasme (en honderden blauwe jojo’s), informeerde ons team beursbezoekers en andere exposanten over het belang van metrologie binnen hun bedrijfsvoering.

Dit belang is er niet alleen voor fabrikanten van gas- en flow meters, maar ook voor eindgebruikers van deze meters, die olie en gas winnen en wereldwijd distribueren. De boodschap die we met hen willen delen is dezelfde: een grote mate van meetnauwkeurigheid betaalt zich altijd terug.

We willen alle bezoekers aan onze stand hartelijk bedanken. Hopelijk tot ziens! Aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen via nmi@nmi.nl of tel.nr. 078 633 23 08.

Henri Schouten

Henri Schouten

Business Development Manager Utilities, Worldwide,Netherlands

Expert op het gebied van alle utility meters (electriciteit/ gas/ water/ warmte). Lid/ voorzitter van diverse IEC, CENELEC, OIML en WELMEC groepen. Voorzitter van de Nederlandse spiegelgroep NEC13. Een van de auteurs van de OIML R 137 aanbeveling.